Поліцейські Франківщини працюють у посиленому режимі, щоб кількість ДТП зменшилася

Поліцейські Прикарпаття у посиленому режимі несуть службу на своїх територіях, аби мінімізувати кількість дорожньо-транспортних пригод.  Про це інформують у пресслужбі обласної поліції. У разі...

Поліцейські Прикарпаття у посиленому режимі несуть службу на своїх територіях, аби мінімізувати кількість дорожньо-транспортних пригод. 

Про це інформують у пресслужбі обласної поліції.

У разі потреби – надають допомогу учасникам дорожнього руху, які потрапили у ситуації, де одному не впоратись.

Якщо ваші автомобілі потрапили в снігові заноси, з’їхали у сніг на узбіччя, чи акумулятори не витримали мінусової температури та розрядились – ми готові допомогти! Найголовніше: дотримуйтесь ПДР та будьте уважними! Якщо негода застала вас зненацька і самі ви не впораєтеся, звертайтесь на спецлінії відповідних служб 101, 102, 103, – нагадують у поліції.

“Поліцейські стежать за станом дорожнього покриття та інформують відповідні служби, аби ті вчасно реагували на проблемні ділянки, регулюють дорожній рух у випадках ДТП, ризик яких зріс у зв’язку з ожеледицею, та надають допомогу водіям, які потрапили у снігові пастки”, – інформують на сторінці патрульної поліції області.

15 січня на дорогах Івано-Франківщини прогнозують ожеледицю. Це перший рівень небезпечності, жовтий.

Читайте також: Від початку локдауну на Прикарпатті виявили сотню порушень

Категорії
Життя
Новини
Loading...