Нічні чування у Старуні відбудуться онлайн

Перші у 2021 році нічні чування в нашому Центрі паломника “Симеон Лукач” відбудуться традиційно в ніч з 29 на 30 січня. “Сердечно запрошуємо на...

Перші у 2021 році нічні чування в нашому Центрі паломника “Симеон Лукач” відбудуться традиційно в ніч з 29 на 30 січня.

“Сердечно запрошуємо на перші в новому році нічні чування до Центру паломника “Симеон Лукач”, що в с. Старуня, Богородчанського району”, інформують на сторінці Центру паломника “Симеон Лукач”.

Як і в попередні рази, нічні моління пройдуть в режимі онлайн. Цього разу проповідником буде о. Сергій Гончаров, ЧНІ, більш відомий як Падре Серж.

Традиційно нічні моління розпочнуться о 19:00 год. молитвою Вечірні. Опісля віряни також помоляться молебень, вервицю. Серед іншого в програмі чувань заплановані молитви на оздоровлення та благословення мощами нашого блаженного Симеона Лукача.

Варто додати, що активну участь в молитовній програмі чувань візьмуть отці та братія Івано-Франківської Духовної семінарії.

Кожен молитовний блок традиційно буде перериватися на цікаву науку від проповідника. Цього разу проповідником стане о. Сергій Гончаров, ЧНІ – монах-редемпторист, який служить у монастирі Успіння Пресвятої Богородиці, що в Тернополі. Отче під ніком Падре Серж випускає популярні у YouTube ролики на релігійну тематику.

Протягом цілого вечора буде можливість приступити до Таїнства покаяння або ж духовно порозмовляти з отцем-проповідником чи запрошеними отцями.

Кульмінацією нічних чувань стане Божественна Літургія.

Дивитися чування можна за посиланнями:

YouTube https://bit.ly/2SajTG2

Facebook https://bit.ly/2GfBoCn

“Прохання про молитву можна записувати у коментарях відео-трансляцією. Ласкаво просимо присутніх дотримуватися всіх карантинних вимог: мати захисні медичні маски та зберігати соціальну дистанцію!”, – йдеться у дописі.

Читайте також: У Калуші розбирають новорічну красуню. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...