Прикарпатка із трьома малолітніми дітьми пішла з дому після сварки – їх знайшли на Одещині

Поліцейські розшукали жінку з трьома малолітніми дітьми. Розшукати їх вдалося спільними зусиллями працівників поліції Івано-Франківщини та Одещини. Так вчора, 23 січня, до поліції надійшло...

Поліцейські розшукали жінку з трьома малолітніми дітьми. Розшукати їх вдалося спільними зусиллями працівників поліції Івано-Франківщини та Одещини.

Так вчора, 23 січня, до поліції надійшло повідомленням від мешканця Тисменицьконо району, який повідомив про зникнення дружини та дітей. Жінка з трьома дітьми вчора пішла з дому, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

До пошукових заходів залучалися оперативні працівники, кінологи, ювенальні поліцейські, були орієнтовані усі наряди поліції області та громадськість.

В ході проведення розшукових заходів прикарпатські поліцейські з’ясували, що жінка разом з дітьми може знаходиться у Одеській області. На допомогу прийшли колеги, які встановили місце перебування зниклих.

На щастя, з ними все гаразд, матір вирішила поїхати до знайомих, бо зі своїм чоловіком вона посварилася. У відношенні жінки та дітей будь-яких правопорушень вчинено не було.

“Дякуємо всім за допомогу! Колегам з Одеської області вдячні за співпрацю”, – резюмують правоохоронці.

Читайте також: На Прикарпатті подружжя відзначило 50-річчя спільного життя. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...