У Надвірній поліція охорони затримала чоловіка, який проник до магазину

Близько третьої години ночі в місті Надвірна, що на Івано-Франківщині, поліцейські охорони “на гарячому” затримали чоловіка, який проник до магазину з метою вчинення крадіжки....

Близько третьої години ночі в місті Надвірна, що на Івано-Франківщині, поліцейські охорони “на гарячому” затримали чоловіка, який проник до магазину з метою вчинення крадіжки.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Так на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації з магазину, що розташований на вулиці Руднева. За вказаною адресою було негайно направлено групу швидкого реагування поліції охорони.

Прибувши на місце події, правоохоронці під час обстеження об’єкта виявили сліди проникнення в приміщення та невідому особу, яка намагалася втекти.

Дотримуючись заходів особистої безпеки та діючи професійно, поліцейські охорони затримали правопорушника.

“Ним виявився 41-річний житель Надвірної, раніше судимий. За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Де завтра в Калуші та селах ОТГ не буде світла? ПЕРЕЛІК ВУЛИЦЬ

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...