За минулу добу прикарпатські дорожники використали 8 т. солі

Станом на сьогодні, 25 січня дороги державного значення Івано-Франківської області відповідали параметрам зимового утримання. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Для ліквідації...

Станом на сьогодні, 25 січня дороги державного значення Івано-Франківської області відповідали параметрам зимового утримання.


Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Для ліквідації слизькості протягом минулої доби задіяно 16 працівників та 12 механізмів. Використано 8 т солі.

Зранку розпочався снігопад у Долинському районі, у напрямку Стрия, та у високогірній місцевості, у напрямку Вишкова. Снігопади – і на гірських ділянках Яремчанської зони. Для протидії ожеледиці механізовані бригади здійснюють превентивну обробку проїзної частини доріг державного значення.

Протягом доби синоптики прогнозують хмарну погоду, значний сніг, місцями хуртовини. Вітер західний, 7-12, пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі -3+2о, вдень -1+4о , у високогір’ї Карпат температура повітря вночі та вдень -4+10.

У зв’язку з хуртовинами та снігопадами 25 січня у високогір’ї Івано-Франківської області зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

Читайте також: В Івано-Франківську стартували “командирські польоти”. ФОТО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...