Увага, поспішайте, пропозиція діє тільки до кінця цього тижня! 8880 грн/м² – акційні ціни від M GROUP DEVELOPMENT

Новорічні та різдвяні свята позаду, а приємні сюрпризи ще продовжують нас радувати. Ми вже писали про акційну пропозицію від Міжнародної Будівельної Компаніії M GROUP DEVELOPMENT....

Новорічні та різдвяні свята позаду, а приємні сюрпризи ще продовжують нас радувати. Ми вже писали про акційну пропозицію від Міжнародної Будівельної Компаніії M GROUP DEVELOPMENT. Це приємні ціни на житлову нерухомість.

Лише 8880 грн/м² в житлових комплексах River Park III та White House. Багато франківців уже зробили собі такий особливий подарунок і придбали житло за подарунковими цінами.

Поспішайте, адже термін дії акційної пропозиції – лише до кінця цього місяця.

Увага, кількість квартир обмежена.

Житловий комплекс River Park III

Житловий комплекс White House

Житловий комплекс White House

Але це ще не все! Спеціальна подарункова ціна діятиме також і на інші житлові комплекси M GROUP DEVELOPMENT – Престиж ТаунСмарагдові Вежі та Dream Town. Ціна 15800 грн/м² при повній оплаті та 19800 грн/м² при розтермінуванні скасовується!!! На період свят нова вартість – 11500 грн/м². Деталі цієї цінової пропозиції можна дізнатися за телефонами: 066 299 07 08, 067 299 07 08.

“White House” – сучасний житловий будинок, що розташований по вул. Гната Хоткевича. Комплекс передбачає інноваційні технології, мультифункціональність та сучасний оригінальний дизайн.
Перший та другий поверхи призначені для комерційних приміщень загальною площею 8500 м². На першому поверсі передбачено великий магазин від відомої мережі. Комплекс характеризується зручним розташуванням, вигідним транспортним сполученням та розвинутою інфраструктурою.

“River Park III” – третій комплекс з серії “River Park”, що вже добре відомі і так припали до душі мешканцям Івано-Франківська своєю зручністю та якістю. Поруч з комплексом розвинута інфраструктура: транспортне сполучення, магазини, аптеки, школи, дитсадки. Сам житловий комплекс включає: паркову зону, торгівельний центр, фітнес центр, спортивний та дитячий майданчики.

“Престиж Таун” – комплекс житлових будинків у районі вулиць Вовчинецька та Хмельницького площею 6 га. Містечко включатиме 16-поверхівку “Престиж хол“ з торговим центром і розвинену інфраструктуру – дитячі та спортивні майданчики, відпочинкові зони, паркінги, велосипедні доріжки та дитячий садочок.

Житловий комплекс “Смарагдові Вежі” – інфраструктурний проєкт Івано-Франківська, розташований в мікрорайоні Пасічна на розі вулиць Галицька-Тролейбусна. Новобудови включають унікальний архітектурний ансамбль, великі торгові площі та сучасні і комфортні умови проживання. Візитівкою комплексу є пішохідний міст, що сполучає два крила “Смарагдових Веж”. Житловий масив вигідно виділяється на фоні міста – вежі утворюють такі “собі зелені” ворота на одному із в’їздів до Івано-Франківська, саме тому не помітити багатоповерхівку неможливо.

“Dream Town” (“Місто мрії“) – житловий комплекс поруч з центральною частиною міста, розміщений на 4 га землі, в межах вулиць Бандери та Коновальця. Візитівкою комплексу стане перша 24-поверхівка – найвищий будинок у західному регіоні. Комплекс передбачає розвинену інфраструктуру, дитячі та спортивні майданчики, відпочинкові зони, паркінги, велосипедні доріжки та дитячий садочок.

Свято наближається, а з M GROUP DEVELOPMENT завжди свято!!!

Читайте також: У Франківську на Івасюка зіткнулись декілька автівок. ВІДЕО

Категорії
Життя
Новини
Loading...