На Прикарпатті забезпечений проїзд на всіх дорогах державного значення – Служба автодоріг

На забезпеченні проїзду дорогами державного значення Івано-Франківщини та ліквідації слизькості станом на 6.00 26 січня працювало 36 робітників, чергувало – 37. Задіяно 20 піскорозкидачів...

На забезпеченні проїзду дорогами державного значення Івано-Франківщини та ліквідації слизькості станом на 6.00 26 січня працювало 36 робітників, чергувало – 37.

Задіяно 20 піскорозкидачів і 18 – у режимі чергування, один автогрейдер, 8 навантажувачів і 10 – у режимі чергування. Використано 92 т солі та 52 т піщано-сольової суміші, інформує Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Підприємства, що відповідають за зимове утримання доріг, працювали на різних напрямках цілодобово. Скарг до диспетчерів Служби автодоріг в Івано-Франківської області щодо проїзду автошляхами державного значення від водіїв, правоохоронців та рятувальників ДСНС не надходило.

Також додають, що протягом дня температура повітря коливатиметься від 2 тепла до 3 морозу. Такі перепади негативно впливають на стан дорожнього покриття. Є небезпека утворення ожеледі, тож механізовані загони здійснюють превентивну обробку проїзної частини автошляхів.

“У високогір’ї зберігається небезпека сходження снігових лавин. Звертаємося до всіх учасників дорожнього руху до уважності на автошляхах та дотримання ПДР”, – йдеться у повідомленні.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Прикарпатців попереджають про сніголавинну небезпеку

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...