Облаштування регульованого проїзду перехрестям Львівської – Добрівлянської до компетенції Калуської міської ради не входить

На сайті Калуської міської ради оприлюднили відповідь на петицію щодо організації регульованого проїзду перехрестям на перетині вулиць Добрівлянська – Львівська. Нагадаємо, що калушанин Богдан Гураль зареєстрував...

На сайті Калуської міської ради оприлюднили відповідь на петицію щодо організації регульованого проїзду перехрестям на перетині вулиць Добрівлянська – Львівська.

Нагадаємо, що калушанин Богдан Гураль зареєстрував 21 грудня в Єдиній системі місцевих петицій пропозицію щодо організації регульованого проїзду перехрестям на перетині вулиць Добрівлянська – Львівська задля покращення організації руху транспортних засобів і безпеки людей, пише “Калуш ФМ”.

Дана петиція набрала необхідну кількість кількість голосів (158 із 150 необхідних), щоб її взяли до розгляду.

Наразі автору петиції повідомили:

Вирішення порушеного у петиції питання не належить до компетенції Калуської міської ради, оскільки перехрестя вул. Львівська – вул. Добрівлянська знаходиться на автомобільній дорозі національного значення Н-10 “Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига” та перебуває на балансі Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Тому копію електронної петиції направлено начальнику Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області для розгляду можливості облаштування світлофорного об’єкту або перехрестя з круговим рухом на перехресті вул. Львівська – вул. Добрівлянська. Про результат розгляду Вас буде повідомлено додатково”.

Читайте також: Юна вокалістка з Франківщини виборола перше місце на Міжнародному фестивалі

Категорії
Життя
Новини
Loading...