У Калуського міського голови з’явився четвертий заступник

Сьогодні, 28 січня, на сесію Калуської міської ради винесли проєкт рішення щодо затвердження Наталії Олександрівни Кінаш на посаді заступника міського голови з питань діяльності...

Сьогодні, 28 січня, на сесію Калуської міської ради винесли проєкт рішення щодо затвердження Наталії Олександрівни Кінаш на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Калуської міської ради.

Про це пише “Калуш ФМ”.

“Я вважаю, що це правильний підхід, оскільки до нас зараз переходять дуже багато закладів охорони здоров’я як по селах, так і районна лікарня, – зазначив міський голова Андрій Найда. – В цьому питанні ми повинні підсилюватися, оскільки роботи є надзвичайно багато і треба уникнути неправильних кроків з самого початку. Треба дану роботу доручити дійсно фахівцю Наталії Кінаш, яка наразі є медичним директором Калуської ЦРЛ. Я впевнений, що вона дану роботу “потягне” і результати будуть успішними”.

Перед голосуванням депутати взяли перерву на обговорення цього питання у фракціях. Проте після перерви даний проєкт рішення підтримали.

Відтак Наталію Олександрівну ввели у склад виконавчого комітету Калуської міськради.

Читайте також: Офіційний курс: гривня знизилась до долара

Категорії
Влада
Новини
Loading...