Купуйте якісне житло за вигідною ціною

Купувати житло на ранньому етапі будівництва завжди вигідно. Придбання нерухомості на початкових стадіях будівництва дозволяють добре заощадити. Окрім того, в цьому випадку більший вибір...

Купувати житло на ранньому етапі будівництва завжди вигідно. Придбання нерухомості на початкових стадіях будівництва дозволяють добре заощадити. Окрім того, в цьому випадку більший вибір квартир зі зручним плануванням, з кращим видом, а також на потрібному поверсі. А якщо обрати надійного забудовника з хорошою репутацією, то ви придбаєте не лише квартиру за доступною ціною, а ще й отримаєте житло європейського рівня з високим рівнем безпеки, якості та комфорту.

Місця щасливих людей – саме так говорять про мешканців житла від Міжнародної Будівельної Компанії M GROUP DEVELOPMENT. Комфорту проживання цих щасливчиків заздрять чи не всі містяни – вони щодня насолоджуються естетикою своєї оселі, сучасними двориками та алеями, спортивними та дитячими майданчиками. Ви теж можете стати частиною великої сім’ї M GROUP DEVELOPMENT, придбавши тут житло. Тим паче, сьогодні це, як ніколи, вигідно.

9880 грн/м² при оплаті 100% та 13.500 грн/м² при розтермінуванні та оплаті 30% для White House, що на вул. Хоткевича та River Park III по вул. Галицька. А для житлових будинків Dream Town та Prestige Town – 11.500 грн/м² при оплаті 100% та 13.500 грн /м² при оплаті 30%.

Міжнародна Будівельна Компанія M GROUP DEVELOPMENT на ринку вже 10 років. За цей час компанія завоювала довіру клієнтів не лише з Івано-Франківська, але й України та навіть Європи. Серед реалізованих проектів M GROUP DEVELOPMENT такі:

• River Park I

• River Park IІ
Комплекс житлових будинків “River Park” розташований в мальовничій місцевості, на березі річки Бистриця-Солотвинська. Будинок вигідно виділяється на фоні інших сірих будівель Івано-Франківська та приковує погляд своїм яскравим та стильним виглядом. Поруч з комплексом розвинута інфраструктура – хороше транспортне сполучення, безліч магазинів, аптеки, школи та дитсадки. Сам житловий будинок включає торгівельний центр, паркову зону, фітнес центр, спортивний, а також дитячий майданчики.

• Європейський City І
• Європейський City ІІ
• Європейський City ІІІ

Міні-Європа в Івано-Франківську. Саме так називають проект “Європейський City”, який вже давно став окремим мікрорайоном міста. “Європейський City” на 25 під`їздів розташований в межах вулиці Симоненка і буквально “оживив” цю частину Івано-Франківська додавши трішки яскравих фарб.


• Sky Центр
Житловий комплекс “SKY центр” – доступне сучасне житло в центральній частині міста. Розташований на перехресті вулиць Бельведерська та П. Орлика. Дизайн будинку одразу привертає увагу та приємно вражає – сучасний стиль, великі панорамні вікна, скляні поверхні. Комплекс включає 3-поверховий торгово-розважальний центр з парковкою, підземний паркінг, сучасні газифіковані квартири. Житловий будинок знаходиться у так званому “новому” центрі Івано-Франківська, неподалік від старої частини міста. Поруч розвинена інфраструктура – зручне транспортне сполучення, заклади торгівлі, школи та дитсадки.

• The One
Яскрава кольорова гамма, оригінальні архітектурні рішення, поєднання розкоші і стилю – “The One”. Будинок знаходиться на вулиці Вовчинецькій. Зручне розташування дозволяє швидко дістатися на вокзал чи у центральну частину міста. Неподалік розташовані два дитячих садки, дві школи, стадіон, дві церкви, костел, автостоянка, автобусна зупинка, торгові комплекси, невеликі магазини. Добре сполучення з різними районами міста – понад 10 маршрутів міського транспорту. Територія двору обгороджена, є гаражі, парковки та дитячий майданчик. А на варті безпеки мешканців стоїть охорона.


• Red House
Ще один розкішний будинок в червоно-білих тонах, який став окрасою нашого міста. Один погляд і одразу зрозуміло – це проєкт M GROUP DEVELOPMENT. Якість, міцність, стиль та розкіш – основні характеристики житлового масиву Red House. Це комплекс на два під’їзди, який розташований на вул. Г. Хоткевича – в серці великого мікрорайону.
На першому та цокольному поверхах багато торгових площ. Поряд знаходяться торгові центри, продуктові супермаркети, аптеки, перукарні. Зручне розташування будинку дозволяє швидко дістатися в будь-який район міста. Неподалік розташовані дитячий садок, школа, парк, автостоянка, автобусна зупинка. Для мешканців будинку – закритий двір з відпочинковою зоною та дитячим майданчиком.


• Статус
Будинок клубного типу “Статус” розташований в центральній частині міста, на вул. Бандери. Навпроти знаходиться меморіальниий сквер, а поруч академічниий обласний музично-драматичний театр ім. І. Франка. Тут є все для щасливого та комфортного проживання – перш за все сам вигляд будинку. Далі зручне розташування в центрі Івано-Франківська і, звісно, розвинута інфраструктура. Для мешканців відкривається цілий ряд переваг – відмінна транспортна доступність, достойне оточення та красивий вигляд з вікон. Бо “Статус” – для поціновувачів стилю та комфорту.

• Shevchenko

Проект в самому серці Івано-Франківська, на вулиці Шевченка. Сучасний елітний клубний будинок для поціновувачів стилю і вишуканості. На першому поверсі розташуються вишукані бутіки та відділення банку, а мешканці останнього поверху зможуть відпочивати на просторих терасах. Для мешканців клубного будинку підземний паркінг (заїзд з двору), дитячий майданчик, відпочинкова зону. Вул. Шевченка – одна з найкомфортніших для проживання, пішохідна зона, неподалік знаходиться центральний парк і міське озеро.

• Capital Towers
Проект, який вивів GROUP DEVELOPMENT на міжнародний рівень, та відкрив шлях до Європи. Capital Towers “Столичні вежі” – житловий будинок, який розташований в польському місті Жешув і це справді грандіозний проєкт навіть для польського ринку. Дві великі вежі, яких добре видно з верхніх поверхів хмарочосів, світлі просторі квартири, великі панорамні вікна – це тільки поверхневі переваги житлового будинку “Capital Towers”. І все це – у самому серці Жешува, з панорамою на стародавній замок та неподалік Площі Ринок (міської Ратуші).


• Три громадських простори – чудові бульвари Європейський Сіті, Red House та River Park.


• Торговий центр River Park Center.


• Найпопулярніший в місті спортивний клуб HAZARD.

Читайте також: Спортсменки з Прикарпаття вибороли дві бронзи на чемпіонаті України з вільної боротьби

Категорії
Життя
Новини
Loading...