В Калуші запрацювала електронна черга в садок. Як зареєструвати дитину?

На сайті управління освіти Калуської міської ради запроваджено електронну реєстрацію дітей до закладів дошкільної освіти Калуської міської територіальної громади. Для того, щоб зареєструвати дитину...

На сайті управління освіти Калуської міської ради запроваджено електронну реєстрацію дітей до закладів дошкільної освіти Калуської міської територіальної громади.

Для того, щоб зареєструвати дитину в один із садків, потрібно заповнити поля електронної форми. Після внесення потрібної інформації ви отримаєте e-mail  або sms-повідомлення з реєстраційним номером запису в загальному списку, за яким є можливість відстежувати стан розгляду вашої заявки в режимі онлайн на сайті обраного закладу дошкільної освіти, пишуть “Вікна”.

Документи (копії) потрібно подати до обраного закладу дошкільної освіти в 10-денний термін після реєстрації.

Дитина буде взята на облік для зарахування до закладу дошкільної освіти тільки після проходження реєстрації. Електронна реєстрація може здійснюватися також безпосередньо в закладі дошкільної освіти.

Реєструвати можна тільки в один заклад, до якого ви територіально належите згідно з рішенням виконавчого комітету №80  від 26.05.2020 року “Про визначення територій обслуговування закладами дошкільної освіти”.

Ознайомитися з інструкціями щодо проходження електронної реєстрації можна за посиланням.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У пологовому Калуша за тиждень народилися 18 діток

Категорії
Життя
Новини
Loading...