Травмовані пішоходи і нетверезий водій: поліцейські розслідують аварії за минулу добу

На Івано-Франківщині 1 лютого зафіксовано дві аварії з потерпілими – у Калуші і Надвірній. В обидвох ДТП постраждали жінки-пішоходи, які переходили дорогу у встановленому...

На Івано-Франківщині 1 лютого зафіксовано дві аварії з потерпілими – у Калуші і Надвірній. В обидвох ДТП постраждали жінки-пішоходи, які переходили дорогу у встановленому місці.

Поліцейські розпочали кримінальні провадження і вже встановили, що в одному випадку водій керував автівкою у нетверезому стані.

О 19:30 на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію у Калуші. Там водій Opel Astra здійснив наїзд на 34-річну жінку, яка переходила проїжджу частину регульованим пішохідним переходом. Травмовану мешканку Калуша госпіталізувала «швидка».

Як з’ясували правоохоронці, 33-річний водій керував автомобілем напідпитку – 1,78 проміле

Того ж дня сталася ДТП у Надвірній. Правоохоронцями встановлено, що 46-річний водій Chevrolet Captiva, місцевий мешканець, вчинив наїзд на 31-річну жінку-пішохода. Остання переходила дорогу по пішохідному переході. Потерпілу, мешканку Надвірної, доставлено у медзаклад. Поліцейські перевірили водія на стан спяніння – тверезий.

Читайте також: Прикарпатські рятувальники надавали допомогу на місці ДТП

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...