Автівка, господарські будівлі та суха трава: наслідки пожеж на Франківщині

Минулої доби вогнеборці ліквідували 6 пожеж на теренах Прикарпаття. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що...

Минулої доби вогнеборці ліквідували 6 пожеж на теренах Прикарпаття.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 3 лютого о 10:08 в селищі міського типу Делятин виникла пожежа легкового автомобіля “BMW”. Вогнем знищено моторний відсік та частково салон автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – несправність електричної системи автомобіля.

О 18:55 в місті Тисмениця виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 20:24 в місті Надвірна виникла пожежа недіючої будівлі на території Надвірнянської автобази. Врятована недіюча будівля. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 21:57 в селі Саджавка Коломийського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищена дерев’яна будівля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 23:48 в селі Сівка-Войнилівська Калуського району виникла пожежа металевого  вагончика. Вогнем знищено вагончик. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 04:03 в селі Стопчатів Косівського району виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем пошкоджено приміщення дровітні. Врятовано комплекс господарських будівель. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Прикарпатців попереджають про штормовий вітер

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...