Аполінарія, Аміра та Даніель: як калушани називали дітей у січні

В першому місяці 2021 року Калуським міськрайонним відділом ДРАЦС зареєстровано 60 народжень діток, з них 35 дівчаток та 25 хлопчиків. Про це інформує Калуський...

В першому місяці 2021 року Калуським міськрайонним відділом ДРАЦС зареєстровано 60 народжень діток, з них 35 дівчаток та 25 хлопчиків.

Про це інформує Калуський міськрайонний відділ ДРАЦС ГТУЮ в Івано-Франківській області.

Так 50% батьків скористалися комплексною послугою Є-Малятко та за однією заявою отримали обрані ними послуги (державна реєстрація народження дитини, реєстрація дитини у державному реєстрі фізичних осіб -платників податків, внесення інформаціі про дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням УНЗР, призначення допомоги при народженні дитини, реєстрація місця проживання дитини, внесення даних дитини до Реєстру пацієнтів).

До слова, народився в Калуському пологовому будинку першим хлопчик, однак до відділу ДРАЦС першою надійшла заява про реєстрацію народження дівчинки Вікторії.

Найпоширеніші імена, якими називали калушани новонароджених: Софія, Дарина, Матвій, Давид, Артур. Батьки обирали для малюків й рідковживані імена, серед яких: Аполінарія, Аріна, Аміра, Даніель.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Києві попрощалися з режисером Сергієм Проскурнею

Категорії
Життя
Новини
Loading...