Житлові будинки, суха трава та сміття: наслідки пожеж на Прикрапатті

Минулої доби вогнеборці ліквідували 15 пожеж, з них 8 в природних екосистемах. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши...

Минулої доби вогнеборці ліквідували 15 пожеж, з них 8 в природних екосистемах.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 4 лютого о 11:59 в місті Болехів виникла пожежа речей домашнього вжитку, на горищі житлового будинку. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 12:06 в місті Тисмениця виникла пожежа газової плити у приміщенні кухні житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:54 в селі Клузів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

О 14:49 в селі Підгір’я Богородчанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:17 в селі Жураки Богородчанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1000 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:31 в місті Надвірна виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:25 в селі Старуня Богородчанського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:25 в місті Івано-Франківськ на вулиці Польова виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:36 в селі Слобода-Небилівська Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:39 в селі Гвізд Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:44 в селі Заріччя Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 2 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:09 в селищі міського типу Ланчин Надвірнянського району виникла пожежа покрівлі літньої кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:52 в місті Івано-Франківськ виникла пожежа сміття в сміттєвих баках. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Чотири педагогині представлятимуть Франківщину на конкурсі “Вчитель року-2021”

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...