В Івано-Франківську оголосили тендер на ремонт трьох навчальних закладів міста

Сьогодні, 5 лютого, на засіданні міськвиконкому начальник Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради Роман Галіпчак відзвітував про діяльність відомства у 2020 році. Попри те,...

Сьогодні, 5 лютого, на засіданні міськвиконкому начальник Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради Роман Галіпчак відзвітував про діяльність відомства у 2020 році.

Попри те, що коронавірусна криза завдала значного удару по бюджету міської громади, УКБ завершило велику кількість об’єктів різного масштабу. Так, у 2020 році вдалось відремонтувати 20 прибудинкових проїздів та територій. (https://cutt.ly/rkzfbon) Також триває капітальний ремонт ще 4 проїздів та територій.

Минулого року ми завершили капітальний ремонт вулиці Озаркевича, а також основні роботи на вулиці Софіївка та Ушинського.

Крім цього, тривають роботи з капітального ремонту вул. Січинського, вул. Макогона та вул. Коперника. А ще ми розпочали капітальний ремонт вул. Національної гвардії (в межах вулиць Коновальця – Львівська).

Також УКБ здійснило реконструкцію дворової господарсько-побутової та дощової каналізації на вул. Хіміків, 15-19 в м. Івано-Франківську. Відновили зруйнований переїзд через р. Млинівка по вул. Тараса Шевченка та зруйноване берегоукріплення р. Млинівка по вул. Злуки в с. Черніїв Івано-Франківської ОТГ. Також облаштували з’їзд до урочища «Вільша» в с. Черніїв Івано-Франківської ОТГ.

У сфері освіти також вдалось  завершити:

  • ремонтно-реставраційні роботи корпусу №1 Ліцею №7 на вул. М. Грушевського, 16;
  • капітальний ремонт даху ДНЗ №30 “Ластівка” на вул. Бельведерська, 57;
  • капітальний ремонт даху ДНЗ санаторного типу №2 “Малятко” на вул. Бельведерська, 49.

Серйозного прогресу досягли у реалізації програми співпраці з NEFCO під назвою «Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери міста Івано-Франківська».

Сподіваюсь, у цьому році вдасться зробити набагато більше. Безперечно, головними цілями для нас є завершення будівництва і ремонтних робіт на вже розпочатих об’єктах. Це й закінчення реконструкції ДНЗ №21 «Подоляночка» по вул. Гната Хоткевича, 11А. Це й будівництво дитячого садка у селі Крихівці. Це й з’єднання Північного і Південного бульварів. Звичайно, це й продовження будівництва Галицького моста. Впевнений, роботи буде достатньо”, – зазначив Роман Галіпчак.

Крім цього, УКБ оголосило тендер на проведення ремонтних робіт у трьох навчальних закладах Івано-Франківська у рамках реалізації вищезгаданої програми співпраці з НЕФКО.

Лот 1. Капітальний ремонт ЗОШ (Ліцею) №17 на вулиці Набережна ім. В.Стефаника, 16-А в м. Івано-Франківськ. Роботи включають заміну вікон та дверей, відновлення водостічної системи та інші роботи.

Лот 2. Капітальний ремонт та реконструкція системи опалення Ліцею ім. Шухевича (гімназії № 2) на вул. Шухевичів, 35 в м. Івано-Франківськ.

Роботи включають заміну вікон та дверей, відновлення водостічної системи, реконструкція системи опалення, капремонт приміщення, встановлення ІТП та інші роботи.

Лот 3. Реконструкція системи опалення ЗОШ (Ліцею) №4 на Південному бульварі, 24 в м. Івано-Франківську. Роботи включають заміну вікон та дверей, реконструкція системи опалення, капремонт приміщення, встановлення ІТП та інші роботи.

Детальніше за посиланням: http://www.mvk.if.ua/actual/54318

Читайте також: На Надрічній трапилася ДТП: рух ускладнено. ФОТО

Категорії
Місто
Новини
Loading...