Прикарпатська скрипалька Каріна Семанів стала лауреатом другої премії на Міжнародному фестивалі у Франції

Юна скрипалька Каріна Семанів стала лауреатом другої премії на Міжнародному фестивалі “Зірки Версалю 2020” у Франції. Про це інформують на сторінці Брошнів-Осадської територіальної громади....

Юна скрипалька Каріна Семанів стала лауреатом другої премії на Міжнародному фестивалі “Зірки Версалю 2020” у Франції.

Про це інформують на сторінці Брошнів-Осадської територіальної громади.

Учениця ДШМ імені Володимира Івасюка Каріна Семанів виборола почесне друге місце на “Festival International multu-genres Zirka LES ETOILES DE VERSAILLES 2020” (Франція) у номінації “інструментальний жанр” (скрипка) у середній дитячій віковій категорії.

“Вітаємо Каріну із високими досягненнями у трьох номінація на Міжнародному конкурсі. Учениця школи мистецтв вразила журі як вокалістка, піаністка і скрипалька. Її здібності і наполегливу працю гідно оцінили висококваліфіковані професіонали.Слова вдячності адресуємо наставниці призерки – викладачці Лілії Михайлівні Бойчук, концертмейстру Тетяні Юріївні Федоран та юній скрипальці за професійну підготовку, прикладені зусилля, наполегливу працю і самовіддачу, за вагомий внесок у розвиток музичного мистецтва нашої громади. Бажаємо нових перемог та творчих злетів. Хай щастить!”, – йдеться у дописі.

Читайте також: Коломийські боксери перемогли у матчевій зустрічі з командою Молдови

Категорії
Культура
Новини
Loading...