В Долині судили чоловіка, який під відділком підрізав поліцейського

На днях в Долині відбувся суд над чоловіком, який підрізав поліцейського. 18 червня 2020 року, близько 19:17  від оперативного чергового Долинського ВП Калуського ВП...

На днях в Долині відбувся суд над чоловіком, який підрізав поліцейського.

18 червня 2020 року, близько 19:17  від оперативного чергового Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в Івано-Франківській області отримано повідомлення про те, що під приміщенням відділення поліції, що в м. Долина на вул. Яворницького, невідомий чоловік порушує громадський порядок та вчинив конфлікт з поліцейським.

Правоохоронці просили чоловіка припинити конфлікт, проте той вирішив вчинити опір. Зловмисник облаяв поліцейського, потім відійшов до власного автомобіля та із салону вийняв ніж та напав на патрульного. Цим він спричинив йому тілесні ушкодження у вигляді різаної рани верхньої третини лівого передпліччя, яка ускладнилася післятравматичним невритом променевого нерва та помірним парезом лівої кисті, які відносяться до середньої тяжкості тілесних ушкоджень, що викликали тривалий розлад здоров`я, і не є небезпечними для життя в момент спричинення.

В результаті суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 КК України, та призначити йому узгоджене сторонами угоди про примирення від 29 січня 2021 покарання:

-за ч.2 ст. 342 КК України у виді 1 (одного) року обмеження волі;

– за ч.2 ст. 345 КК України у виді 2 (двох) років обмеження волі.

На підставі ч.1 ст.70 КК України, ОСОБА_1 визначити остаточну міру покарання за сукупністю кримінальних правопорушень шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим та призначити остаточне покарання у виді обмеження волі на строк 2 (два) роки.

Читайте також: В Тисмениці сталася пожежа в прибудові до гаража. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...