У Калуші нагородили рятувальників, які гасили пожежу на заводі “Карпатнафтохім”. ФОТО

15 січня у місті Калуш виникла пожежа на одному з найбільших хімічних підприємств України – ТОВ “Карпатнафтохім”. За сигналом “Тривога” до місця події негайно...

15 січня у місті Калуш виникла пожежа на одному з найбільших хімічних підприємств України – ТОВ “Карпатнафтохім”.

За сигналом “Тривога” до місця події негайно прибули пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС. Завдяки злагодженим та чітким діям вогнеборців, пожежу вдалося ліквідувати у найкоротший термін, інформує Калуський МРВ УДСНС.

З цієї нагоди, сьогодні, 9 лютого у актовому залі Калуського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, Калуський міський голова Андрій Найда особисто нагородив керівництво та особовий склад калуських рятувальників грамотами за мужність і самовідданість, виявлені при виконанні службових обов’язків під час гасіння пожежі корпусу 903 цеху з виробництва хлорвінілу ТОВ “Карпатнафтохім”. Він побажав усім присутнім здоров’я і безпечних робочих буднів.

Опісля нагороджень, начальник Калуського МРВ У ДСНС в області Василь Микитин ознайомив мера міста із побутом та технікою з якою працюють рятувальники щодень і наголосив на основні проблеми, з якими доводиться стикатись.

Читайте також: На Івано-Франківщині спорудять культурно-мистецький центр “Дзбан”

Категорії
Життя
Новини
Loading...