Меморандум між Кабміном, НКРЕКП, «Нафтогазом» та міськими головами: про що йдеться

Як повідомлялося, з ініціативи Президента України у вівторок підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання...

Як повідомлялося, з ініціативи Президента України у вівторок підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

Передусім мова йде про соціальну складову – вартість послуги постачання теплової енергії та гарячої води у багатоквартирні будинки протягом опалювального сезону не зростатиме, отже не буде додаткового навантаження на сімейні бюджети, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

У той же час створюються умови для кращої взаємодії між НАК «Нафтогаз України» та підприємствами теплоенергетики, зокрема, щодо оплати за природний газ.

Окрім того міністерства розробляють ряд компенсаційних та інших заходів, які мають врегулювати ситуацію на енергоринку.

Також йдеться про напрацювання НАК «Нафтогаз України» до початку опалювального сезону 2021/22 року договору з фіксованою ціною природного газу на цілий опалювальний сезон.

Читайте також: В урочищі “Заросляк” відбувся двохденний сніголавинний семінар. ФОТО

Категорії
Влада
Новини
Loading...