120 дітей калуських ветеранів АТО/ООС отримали подарунки від ровесників зі США. ФОТО

Юні українці з Канади, Австралії, Сполучених Штатів Америки, Іспанії, Португалії та Великобританії, об’єднані в лавах Спілки Української Молоді, зібрали та передали подарунки для своїх...

Юні українці з Канади, Австралії, Сполучених Штатів Америки, Іспанії, Португалії та Великобританії, об’єднані в лавах Спілки Української Молоді, зібрали та передали подарунки для своїх ровесників в Україні, батьки яких виконують бойові завдання в зоні АТО.

Гостинці, в рамках акції «Теплом зігріємо серця» доправили до різних областей, де діють місцеві організації СУМ в Україні. Зокрема, в Калуші, Львові, Тернополі, Хмельницьку, Сквирі, Одесі, Дніпрі, Кагарлик, Краматорську та Стрию, пишуть “Вікна” з посиланням на пресслужбу Спілки Української Молоді.

Калуська міська організація СУМ в Україні імені Степана Бандери провела доброчинну акцію “Теплом зігріємо серця”. Цьогоріч завдяки сумівцям з осередків СУМу в США подарунки отримали понад 120 юних калушан, батьки яких воювали та воюють в зоні АТО/ООС.

Цією акцією СУМівці всього світу хочуть скласти свою шану та подяку українським воїнам, які, ризикуючи своїм здоров’ям та життям, боронять незалежність і територіальну цілісність Української держави.

Акція розпочалася із вітального слова голови Калуської міської організації СУМ в Україні ім С. Бандери Сергія Федоріва, який розказав про особливість акції та подякував воїнам-захисникам нашої Батьківщини. Опісля усі юні учасники благодійної акції поринули у казковий світ завдяки творчим дитячим колективам палацу культури “Юність”. Ну і, звісно, довгоочікуваний завершальний етап – роздача подарунків, щирі усмішки батьків та радість дітей ,світлини на пам’ять та добру згадку про акцію “Теплом зігріємо серця”, яка немає ані меж, ні кордонів.

Цьогоріч з Канади, Австралії, Сполучених Штатів Америки, Іспанії, Португалії та Великобританії надіслали в Україну понад 1300 пакунків з одягом, взуттям, шкільним приладдям та солодощами.

Читайте також: Курс долара та євро: скільки коштує валюта сьогодні

Категорії
Життя
Новини
Loading...