Що кажуть водії про стан доріг на Прикарпатті

Із шостої години підрядні організації Служби автомобільних доріг області розчищають дороги. За словами заступника начальника установи Михайла Новосільського, через снігопад на дорозі Мукачево-Львів на...

Із шостої години підрядні організації Служби автомобільних доріг області розчищають дороги. За словами заступника начальника установи Михайла Новосільського, через снігопад на дорозі Мукачево-Львів на ділянці від міста Рогатин до межі із Львівською областю ввели обмеження для проїзду великогабаритного транспорту.

Працює до 50 одиниць техніки. На решті ділянок рух не обмежувався.

Водій рейсового автобуса Тарас Панчук в 10-й годині приїхав з Рахова до Івано-Франківська. Каже, що дороги в цьому напрямку очищенні від снігу. Сподівається, що так усюди, оскільки, пообіді їхатиме на Закарпаття.

“Там добра дорога, посипано. Падає дощ, але ожеледиці немає. Дороги чистять постійно, я у дорозі зустрів два автомобілі”, – розповідає водій.

Кермувальник рейсового автобуса “Трускавець-Коломия” Володимир приїхав з Трускавця. Каже, що дорога на межі двох областей – Львівської та Івано-Франківської – в поганому стані.

“Дороги жахливі, ніхто їх не хоче чистити. Ще з Долини до Івано-Франківська можна змиритися, але коли в’їжджаєш в Івано-Франківську область, то з Болехова до Долини дороги – жах. Там машини стоять, на підйомах не можуть дати собі ради, фури переважно. Нечищені дороги”, – розповів чоловік.

Снігопади на Прикарпатті: що кажуть водії про стан доріг

Станом на 10:00 усі рейсові автобуси курсували у звичному режимі. Про це Суспільному Карпати розповіла заступниця генерального директора Івано-Франківського обласного підприємства автобусних станцій Ірина Заліська. Жінка каже, що значних відхилень від графіку через снігопади не було.

“Поки що їздять, немає ніяких обмежень. Ви розумієте, що все може змінитися буквально за пів години-годину. Це може бути інша картина”, – розповіла Ірина Заліська.

Снігопади на Прикарпатті: що кажуть водії про стан доріг

Снігопади на Прикарпатті: що кажуть водії про стан доріг

За прогнозами синоптиків, на Прикарпатті сніжитиме ще до ранку 13-го лютого.

“В нас йде значне зниження температури повітря – це до 16 градусів морозу вночі і до 13 морозу вдень. Завтра ми ще очікуємо випадання снігу, але в меншій кількості, ніж сьогодні. Також на завтра очікується посилення вітру до 15-20 м/с і значна сніголавинна небезпека в горах 3 рівня. До кінця тижня ми очікуємо збереження низьких температур”, – розповіла метеорологиня Ірина Марчук.

І додає, що з 15 лютого можливі невеликі опади та посилення вітру.

Читайте також: Після карантину на Прикарпатті відновили лише третину маршрутів приміських поїздів. ФОТО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...