Житлові будинки та господарські будівлі: наслідки пожеж на Івано-Франківщині

За минулу добу на Прикарпатті горіли житлові будинки та господарські будівлі. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список...

За минулу добу на Прикарпатті горіли житлові будинки та господарські будівлі.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

Так 11 лютого о 13:02 в селищі міського типу Печеніжин Коломийський району виникла пожежа прибудови до житлового будинку. Вогнем знищено перекриття прибудови на площі 2 м.кв. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

О 21:57 в селі Княжолука Калуського району виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлі, знищено господарський інвентар. Врятовано господарський комплекс. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

12 лютого о 02:54 в селі Бабче Івано-Франківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю будинку, пошкоджено стіни, знищено речі домашнього вжитку. Врятовано сусідню житлову та господарську будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:47 в селі Трійця Коломийського району виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем пошкоджено стіну біля димохідної труби. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Курс долара та євро: скільки коштує валюта сьогодні

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...