У Калуші за “гарячими слідами” затримали злодія, який побив та пограбував перехожого

Зловмисником виявився вже раніше судимий 32-річний прикапатець.Чоловік наніс тілесні ушкодження потерпілому та відібрав у нього грошові кошти. Поліцейські за «гарячими слідами» розшукали та затримали...

Зловмисником виявився вже раніше судимий 32-річний прикапатець.Чоловік наніс тілесні ушкодження потерпілому та відібрав у нього грошові кошти. Поліцейські за «гарячими слідами» розшукали та затримали грабіжника, а за цим фактом розпочали кримінальне провадження, повідомляє обласна поліція.

11 лютого, близько 17 години до Калуського відділення поліції звернувся 29-річний прикарпатець, який повідомив, що його побив та пограбував з вигляду знайомий чоловік і втік.

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, оперативники карного розшуку та слідчо-оперативна група.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що напередодні він, перебуваючи біля одного із торгових закладів міста Калуш, познайомився із зловмисником та розпивав з ним спиртні напої. Далі нападник запропонував продовжити застілля у нього вдома. По дорозі підозрюваний вчинив протиправні дії щодо потерпілого.

Отримавши від заявника детальний опис грабіжника, опитавши ймовірних свідків та очевидців події, переглянувши камери відеоспостереження  поліцейські негайно розпочали  оперативно-розшукові заходи.

У результаті за декілька годин оперативники карного розшуку  встановили місцезнаходження та затримали зловмисника на одній із вулиць міста.

Ним виявився  32-річний калушанин, який уже неоднаразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Його слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрання судом запобіжного заходу. Проводиться слідство.

Читайте також: Житлові будинки та господарські будівлі: наслідки пожеж на Івано-Франківщині

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...