У Ворохті одну із вулиць хочуть перейменувати на честь померлого цимбаліста Сказківа

Засідання чергової сесії Ворохтянської селищної ради 11 лютого розпочалося хвилиною мовчання, таким чином депутати вшанували пам’ять видатного односельця, митця та музиканта Петра Сказківа. Селищний голова...

Засідання чергової сесії Ворохтянської селищної ради 11 лютого розпочалося хвилиною мовчання, таким чином депутати вшанували пам’ять видатного односельця, митця та музиканта Петра Сказківа.

Селищний голова Олег Дзем’юк подав пропозицію про перейменування вулиці Руднєва, на честь віртуоза-цимбаліста Петра Сказківа. Депутати прислухались до цієї ініціативи та вирішили запитати думку громади шляхом онлайн-голосування.

Про це повідомляють  на фб-сторінці Ворохтянської селищної ради.

“Також депутати підтримали ініціативу бюджетної комісії про надання з резервного фонду одноразової допомоги сім‘ї музиканта у сумі 300 тисяч гривень для придбання земельної ділянки чи будівельних матеріалів”, – йдеться в повідомленні.

Станом на 12 лютого у мережі вже голосують і обирають, яку вулицю слід перейменувати на честь Сказківа. Серед варіантів – вулиця Руднєва або ж частина вулиці Грушевського (де народився та виріс цимбаліст). Наразі ніхто з місцевих жителів не проголосував “проти” ініціативи перейменування.

Крім того, велику кількість голосів набирає варіант, аби назвати Ворохтянський центр культури, дозвілля, молоді та спорту ім. П.Сказківа.

Категорії
Життя
Новини
Loading...