На Івано-Франківщині рятувальники допомагали медикам дістатися до хворої дитини

Минулої доби рятувальники Прикарпаття неодноразово ставали у пригоді медикам, щоби вони мали змогу дістатися на виклики до хворих. Про це інформують у пресслужбі Управління...

Минулої доби рятувальники Прикарпаття неодноразово ставали у пригоді медикам, щоби вони мали змогу дістатися на виклики до хворих.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так 13 лютого о 02:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що потрібно надати допомогу по транспортуванню медичних працівників до хворої дитини в село Олієво-Королівка Городенківської територіальної громади Коломийського району. Через снігові замети автомобіль швидкої медичної допомоги не зміг самостійно прибути на виклик.

Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №13 міста Городенка на спецтранспорті оперативно доставили медиків на виклик.

Окрім цього, 13 лютого о 02:17 надзвичайники Державної пожежно-рятувальної частини №16 міста Рогатин надали допомогу по буксируванню автомобіля швидкої медичної допомоги, що застряг в сніговому заметі в селі Григорів Рогатинської територіальної громади.

Читайте також: За минулу добу на Прикарпатті сталося 3 пожежі

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...