Прикарпатські поліцейські викрили підозрюваного у крадіжці з автомобіля

Поліцейські Івано-Франківщини «за гарячими слідами» затримали зловмисника, який здійснив крадіжку з транспортного засобу. Зловмисник уже перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі розпочали кримінальне провадження....

Поліцейські Івано-Франківщини «за гарячими слідами» затримали зловмисника, який здійснив крадіжку з транспортного засобу. Зловмисник уже перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це інформують у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Так 12 лютого до поліції звернувся 25-річний мешканець Івано-Франківська. Чоловік повідомив, що з його автомобіля, який він залишив прикарпакованим біля будинку, викрали особисті речі та товар на суму понад 10 тисяч гривень.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та екіпажі патрульних поліцейських. Правоохоронці встановили, що зловмисник близько 5 години ранку, шляхом пошкодження замка, проник у салон та вчинив крадіжку, після чого втік з місця злочину.

Поліцейські негайно розпочали розшукові заходи, опитали можливих свідків, відпрацювали місце скоєння злочину.Вже за декілька годин оперативникам карного розшуку вдалося встановили місцезнаходження та затримали зловмисника в одному із місцевих готелів. Там же поліцейські виявили і викрадені речі.33-річний франківець раніше уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Йому повідомили про підозру за ч.3 ст.185 (Крадіжка поєднана із проникненням) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обире запобіжний захід.

Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення інших злочинів на території міста й області. Триває слідство.

Читайте також: Як запобігти переохолодженню та обмороженню – поради спеціалістів Держпродспоживслужби

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...