Житлові будинки, літня кухня та автівка: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

За минулу добу прикарпатські рятувальники ліквідували 10 пожеж. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися....

За минулу добу прикарпатські рятувальники ліквідували 10 пожеж.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 14 лютого о 06:27 в селі Перерів Матеєвецької сільської ТГ Коломийського району виникла пожежа стіни житлового будинку в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено стіну будівлі. Попередня причина виникнення пожежі порушення ППБ при експлуатації пічного опалення.

О 07:40 в селищі Делятин Делятинської селищної ТГ Надвірнянського району виникла пожежа дощок в приміщенні сушки в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено ворота, перекриття будівлі сушки, знищено 4 м.куб. дошки. Попередня причина виникнення пожежі порушення ППБ при експлуатації котла на твердому паливі.

О 11:46 в місті Калуш на вулиці Паркова виникла пожежа літної кухні та дров в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено покриття, перекриття будівлі літної кухні та дрова.  Попередня причина виникнення пожежі порушення ППБ при експлуатації пічного опалення.

О 12:03 в місті Долина на вулиці Грушевського виникла пожежа господарської будівлі в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено стіну та двері будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 12:30 в селі Колодіївка Івано-Франківської міської ТГ Івано-Франківського району виникла пожежа обшивки водонапірної вежі. Вогнем пошкоджено обшивку водонапірної вежі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:03 в селищі  Перегінське  Перегінської селищної ТГ Калуського району виникла пожежа стіни та перекриття приватного житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіну та пререкриття будівлі.  Причина виникнення пожежі – встановлюється.

О 13:15 селищі Ланчин Ланчинської селищної ТГ Надвірнянського районувиникла пожежа стіни житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіну будівлі. Попередня причина виникнення пожежі порушення ППБ при влаштуванні пічного опалення.

О 13:51 в місті Калуш на вулиці Біса-Данилишина виникла пожежа побутового сміття в ліфтовій шахті 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 14:17 в селі Іллінці Заболотівсткої селищної ТГ Коломийського району виникла  пожежа комплексу господарських споруд в приватному господарстві. Вогнем знищено будівлю. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

О 16:45 в селищі Лисець Лисецької селищної ТГ Івано-Франківського району виникла пожежа легкового автомобіля РЕНО КЕНГО. Вогнем пошкоджено моторний відсік та салон автомобіля. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Курс долара та євро: скільки коштує валюта сьогодні

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...