Поліцейські затримали грабіжника, який серед білого дня напав на франківку

Чоловік вдарив жінку і викрав у потерпілої телефон. Патрульні поліцейські за “гарячими слідами” встановили та розшукали зловмисника. Слідчі затримали грабіжника і розпочали кримінальне провадження....

Чоловік вдарив жінку і викрав у потерпілої телефон. Патрульні поліцейські за “гарячими слідами” встановили та розшукали зловмисника. Слідчі затримали грабіжника і розпочали кримінальне провадження.

Про це інформують у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Так 14 лютого о 10:00 до поліції надійшло повідомлення від 26-річної мешканки Івано-Франківська. Заявниця пояснила, що на одній із вулиць міста на неї напав невідомий, наніс удар по обличчю, заволодів її телефоном і втік.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та екіпажі патрульної поліції Івано-Франківщини. Жінка розповіла правоохоронцям, що трапилося та описала зловмисника.

Слідчі оглянули місце злочину, зібрали усю необхідну інформацію, а патрульні у той час прочісували прилеглу територію. Впродовж години інспектори виявили ймовірно особу зловмисника. Йдеться про 25-річного мешканця села Радча Тисменицького району.

Чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, у скоєному зізнався, а викрадене майно викинув, побачивши правоохоронців. У подальшому вказав на місце, де знаходився телефон.

Грабіжника слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України за фактом злочину згідно ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, поєднаний з насильством, санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Затриманому повідомлено про підозру, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Житлові будинки, літня кухня та автівка: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...