У Івано-Франківську стартувала виставка картин дітей-сиріт. ФОТО

Благодійний аукціон картин, намальованих дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, відбудеться у п’ятницю о 16:00 у фортечній галереї “Бастіон”. Але від сьогодні кожен може...

Благодійний аукціон картин, намальованих дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, відбудеться у п’ятницю о 16:00 у фортечній галереї “Бастіон”. Але від сьогодні кожен може прийти та побачити виставку цих робіт. Так учасники конкурсу “Юний Рембрандт” проявили себе та намагаються допомогти вилучити кошти на лікування Олександрі Герасимчук – дитині, яка проживає у прийомній сім’ї.


Про це повідомляє сайт міського голови.

Конкурс «Юний Рембрандт» організувала Служба у справах дітей у співпраці з громадським об’єднанням «Соціальна платформа». 

«52 дитини взяли участь у конкурсі. Є 85 малюнків. Так Олександра Герасимчук зможе видужати і мати щасливе майбутнє», – говорить начальниця Служби у справах дітей Івано-Франківська Ірина Рохман.

Художник та арт-менеджер Івано-Франківської галереї «Бастіон» Володимир Прокопишин став членом журі конкурсу:

«В цьому соціальному проекті хотіли привернути увагу до того, як дітки малюють. Тому запрошуємо у фортечну галерею Бастіон, щоб переглянути роботи і підтримати таких діток», – говорить художник.

Також зауважує: для переможців конкурсу будуть проведені індивідуальні заняття з малювання. Щоб вони могли розвивати свій талант надалі.

«Діти об’єднуються і своєю працею, талантом, намагаються допомогти видужати іншій дитині. Це благородно. Тож запрошую всіх франківців прийти у «Бастіон», подивитися та придбати ці картини. Дуже важливо допомагати тим, хто цього потребує», – коментує міський голова Руслан Марцінків та каже, що і сам планує прийти на аукціон.

Читайте також: У Франківську зі шкільного меню вилучили понад 10 видів продуктів. СПИСОК

Категорії
Життя
Новини
Loading...