Спортивні орієнтувальники Калуша стали чемпіонами України. ФОТО

У місті Кролевці на Сумщині відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування на лижах. У перший день змагань на довгій дистанції вихованці Калуської ДЮСШ управління...

У місті Кролевці на Сумщині відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування на лижах.

У перший день змагань на довгій дистанції вихованці Калуської ДЮСШ управління освіти показали чудовий результат, пишуть “Вікна”.

У групі дівчат до 12-ти років Юлія Дітковська стала срібною призеркою, а Каріна Бойсюк здобула перемогу в цій віковій групі.

Калушанин Назарій Коник став срібним призером у групі хлопців до 18-ти років. Ігор Кирилишин був п’ятим у групі хлопців до 12-ти років. Добре виступили і Євгенія Магас та Олександр Кецик.

“У другий день змагань у командній естафеі на змагальній арені було -12 градусів, але наші спортсмени до такого готові”, — розповів тренер Олександр Козачинський.

У групі хлопців до 12-ти років впевнену перемогу здобули Каріна Бойсюк та Ігор Кирилишин. Каріні довелось виступати серед хлопців, але спортсменку це не лякає, а тільки додатково мотивує.

Серед дівчат до 14-ти років бронзовими призерами змагань стали калушанки Юлія Дітковська та Євгенія Магас.

“Юлю довелось підняти в старшу вікову категорію (з групи до 12-ти років в групу до 14-ти років), щоб Женя мала напарницю по естафеті. Дівчата чудово впорались із завданням”, — зазначає тренер.

У групі чоловічої еліти спортсмени Назарій Коник та Олександр Кецик посіли восьме місце. Калушани, зважаючи на вік, могли виступати по групі хлопців до 18-ти років, але вирішили спробувати свої сили з дорослими в чоловічій еліті і показали достойний результат. Усього в їхній групі виступали 20 команд.

У заключний, третій? день чемпіонату України зі спортивного орієнтування при температурі -15 налаштувалися на нову боротьбу.

Відразу після фінішу результат виводиться на екран і всі бачать протокол змагань ще на арені. Та не цього разу. Через сильний мороз техніка просто відмовилась працювати і результати свого виступу спортсмени дізнались вже на базі, коли всю техніку занесли в тепле приміщення.

У групі дівчат до 12-ти років чемпіонкою України стала Каріна Бойсюк, а Юлія Дітковська в цій групі посіла четверте місце. Серед хлопців до 12-ти років Ігор Кирилишин завоював бронзову нагороду.

Серед дівчат до 14-ти років Євгенія Магас посіла восьме місце, а серед хлопців до 18-ти років Назарій Коник був шостим.Калушанин Олександр Кецик серед юніорів до 20-ти років посів високе шосте місце.

На місці переможця — калушанка Каріна Бойсюк. Бронзова призерка на нагородження не з’явилась, бо поїхала додому

Читайте також: Єгерські служби Гринявського лісгоспу підраховують мисливську фауну. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...