На Прикарпатті жінка відсвяткувала 101 рік. ФОТО

16 лютого мешканці м. Снятин Євгенії Мартиник виповнився 101 рік. Про це повідомили на сайті Снятинської громади. Із Днем народження чи не найповажнішу за віком...

16 лютого мешканці м. Снятин Євгенії Мартиник виповнився 101 рік.

Про це повідомили на сайті Снятинської громади.

Із Днем народження чи не найповажнішу за віком снятинчанку, яка мешкає у затишному будиночку по вулиці Млинська, сердечно привітали найрідніші, сусіди, а ще представники влади.  

Щирі вітання, квіти та подарунки від імені керівництва міської ради, виконавчого комітету, працівників адмінапарату, депутатського корпусу, громадської ради “Радник” та усієї Снятинської територіальної громади поважній іменинниці передали редактор часопису “Снятинська вежа” Ольга Слободян та завідувач сектору інформаційної роботи та зв’язків з громадськістю Тетяна Вовк.

“У цей гарний сонячний лютневий день вони щиро побажали вельми поважній іменинниці довголіття, родинного тепла, турботи близьких, які щодня дякують Богу за дар життя Євгенії Іванівни. Бабуся, незважаючи на свої великі роки, зберігає бадьорість духу, спілкується та з цікавістю стежить за усім, що відбувається у країні та світі і залюбки дивиться телевізор! Божого благословення особливій іменинниці! Многая літ їй та її родині!”.

Читайте також: Три шкільні лісництва Франківщини здобули перемогу у конкурсі “Ліси для нащадків”. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...