Житлові будинки та автівка: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

Минулої доби прикарпатські вогнеборці врятували 3 людських життя та 2 житлові будівлі. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши...

Минулої доби прикарпатські вогнеборці врятували 3 людських життя та 2 житлові будівлі.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 17 лютого о 07:14 в селі Нижнів Івано-Франківського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено крівлю. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 07:47 селищі міського типу Рожнятів Калуського району виникла пожежа 3-х поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено приміщення котельні. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

17 лютого о 08:57 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 5-му поверсі житлового будинку на вулиці Витвицького в місті Івано-Франківськ. Завдяки оперативним діям вогнеборців, на пожежі врятовано 3 особи, 2 – з квартири що горіла, 1 -з сусідньої квартири, з них 1 особа отримала травми. О 09:08 пожежу було ліквідовано. 

О 17:24 в місті Рогатин виникла пожежа легкового автомобіля “Опель Вектра”. Вогнем пошкоджено моторний відсік. На пожежі врятовано кузов та салон автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Курс валют на 18 лютого: скільки коштують долар і євро

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...