Поліцейські Івано-Франківщини затримали серійного злодія, який обкрадав квартири і збував наркотики

Прикарпатські поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів та викрили підозрюваного у вчиненні щонайменше п’ятьох квартирних крадіжок лише за два місяці поточного року. Крім того, правоохоронцям...

Прикарпатські поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів та викрили підозрюваного у вчиненні щонайменше п’ятьох квартирних крадіжок лише за два місяці поточного року. Крім того, правоохоронцям вдалося довести причетність чоловіка і до збуту наркотиків на території Івано-Франківської області. 31- річний франківець нещодавно вийшов з місць позбавлення волі і знову вирішив продовжувати злочинну діяльність, але йому завадили поліцейські.

Так 17 лютого працівники Коломийського відділу поліції спільно з співробітниками Управління карного розшуку обласної поліції під процесуальним керівництвом Коломийської прокуратури провели ряд обшуків за місцем проживання чоловіка та вилучили речові докази, знаряддя для відчинення дверей і частину викраденого майна, інформують у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Поліцейські встановили, що до помешкань зловмисник проникав шляхом підбору ключів. Працівники поліції перевіряють підозрюваного і збирають доказову базу за вчинення аналогічних злочинів на території області. Також перевіряють чи мав зловмисник спільників.

На момент обшуків чоловік перебував у селі на Коломийщині – там він переховувався від поліції, мешкаючи у співмешканки. Крім того, поліцейські затримали його під час збуту наркотичних речовин коломиянину на території домогосподарства. Йдеться про більше десятка стікерів з таблетками під назвою SUBOTEX. Виявлене вилучено і відправлено на проведення експертизи.

Фігуранту загрожує кримінальна відповідальність за ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. На цей час він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Прикарпатців попереджають про ожеледицю на дорогах

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...