Тренувальний збір МФК Прикарпаття: стало відомо про матч проти іншої команди із Західної України

В межах другого навчально-тренувального збору “Прикарпаття”, який триває в Івано-Франківську, клуб запланував матч проти “Ниви” з Тернополя. За повідомленням пресслужби франківського клубу в Instagram, гра...

В межах другого навчально-тренувального збору “Прикарпаття”, який триває в Івано-Франківську, клуб запланував матч проти “Ниви” з Тернополя. За повідомленням пресслужби франківського клубу в Instagram, гра повинна відбутися в неділю, 21-го лютого, о 13:00, пише Суспільне Карпати.

“Підопічні Руслана Мостового продовжують підготовку до весняної частини сезону у рідному місті, де запланували провести ряд контрольних матчів. Зокрема, вже найближчої неділі, 21 лютого, на стадіоні “Хет-Трик Арена” суперником іванофранківців стане тернопільська “Нива” (поч. о 13:00)”, – йдеться у повідомленні пресслужби МФК “Прикарпаття”.

Товариський матч франківців та тернополян повинен був відбутися 13-го лютого, проте його скасували через снігопади на Західній Україні.

Раніше “Прикарпаття” вже провело дві зимові товариські гри, обидві завершилися із нічийним рахунком. 27-го січня клуб в Івано-Франківську зіграв унічию 2:2 із лідером Першої ліги “Агробізнесом” із Волочиська, а сьомого лютого під час тренувального збору в Моршині – із “Карпатами” з Галича, тоді жодна з команд голів не забила – 0:0.

Категорії
Спорт
Новини
Loading...