Франківець, який обкрадав квартири і збував наркотики, перебуватиме під вартою

Коломийською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами вчинення таємних крадіжок, поєднаних із проникнення до житла та торгівлі наркотиками (ч. 3...

Коломийською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами вчинення таємних крадіжок, поєднаних із проникнення до житла та торгівлі наркотиками (ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 307 КК України).

Встановлено, що раніше судимий франківець після звільнення з місць позбавлення волі продовжив вчиняти квартирні крадіжки. Зокрема, у січні 2021 року фігурант шляхом підбору ключів проник до помешкання потерпілого, звідки викрав грошові кошти у сумі понад 62 тис. грн., інформують у пресслужбі прокуратури Івано-Франківської області.

17 лютого 2021 року його затримали у порядку ст. 208 КПК України під час збуту наркотичних речовин. Наразі затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури здійснюють слідчі Коломийського ВП ГУ НП в області.

“Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – нагадують у прокуратурі.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Обсерваторія на горі Піп Іван перетворилася на снігову фортецю

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...