Калуський “Легіон” стартував у чемпіонаті Української молодіжної хокейної ліги із двох перемог

Минулих вихідних, 20 і 21 лютого, в льодовому палаці “Нафтохімік-Арена” команда “Легіон” (Калуш) Івано-Франківської ОДЮСШ зіграла два матчі першого туру чемпіонату Української молодіжної хокейної...

Минулих вихідних, 20 і 21 лютого, в льодовому палаці “Нафтохімік-Арена” команда “Легіон” (Калуш) Івано-Франківської ОДЮСШ зіграла два матчі першого туру чемпіонату Української молодіжної хокейної ліги (УМХЛ) серед юнаків старшої вікової групи (2005 р.н.). Підопічні Альберта Шафікова й Андрія Куця приймали в Калуші команду “Кривбас” з Кривого Рогу та двічі перемогли гостей з рахунком 6:2 і 8:4.

На жаль, через пандемію COVID-19 старт хокейного дитячо-юнацького сезону 2020-2021 рр. керівництво Федерації хокею України раніше організувати не могло. Відповідно довелося в умовах карантинних обмежень змінити регламент змагань у дивізіоні U16 Олександра Годинюка, щоб провести чемпіонат з участю 10 команд у 9 турів і завершити його 1-2 травня, пише “Нафтохімік-Калуш”.

Інші матчі першого туру чемпіонату України U16 завершилися з такими результатами:

“Кременчук” (м. Кременчук) – СДЮСШОР (Харків) – 9:4, 10:2;

“Кабани” (с. Ковалівка) – “Сокіл” (Київ) – 1:10, 0:14;

“Динамо” (Дніпро) – “Білий Барс” (Біла Церква) – 2:5, 7:6 (б);

“Крижинка” (Київ) – “Дружба-ХТЗ” (Харків) – 5:2, 5:4.

Отже, після першого туру лідерство в турнірній таблиці захопили чотири команди – “Сокіл”, “Кременчук”, “Легіон” і “Крижинка”, в активі яких по 6 очок.

У другому турі, який пройде 27 і 28 лютого, “Легіон” прийматиме вдома команду “Білий Барс”, яка за підсумком зіграних двох попередніх виїзних матчів набрала 4 очки.

Читайте також: Курс валют на 24 лютого: скільки коштують долар і євро

Категорії
Життя
Новини
Loading...