Житлові будинки, господарські будівлі та суха трава: наслідки пожеж на Прикарпатті

Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 6 пожеж, у вогні загинула 1 людина. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши...

Минулої доби прикарпатські рятувальники ліквідували 6 пожеж, у вогні загинула 1 людина.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 25 лютого о 08:26 в місті Тлумач Тлумацької ТГ Івано-Франківського району виникла пожежа в кімнаті приватного житлового будинку. Вогнем знищено саморобний електронагрівальний прилад, пошкоджено підлогу на площі 1 м.кв., закопчено стіни кімнати. На пожежі виявлено тіло власника, 1965 р.н. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації саморобного електронагрівального приладу.

25 лютого о 20:45 у селі Добровляни Новицької ТГ Калуського району виникла  пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем пошкоджено підлогу на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

25 лютого о 22:45 в селі Пнів Пасічнянської ТГ Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 300 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 лютого о 04:50  в селі Тяпче Долинської ТГ Калуського району виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось врятувати житловий будинок, розташований поруч. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 лютого о 05:15 в селі Тустань Дубівецької ТГ Івано-Франківського району виникла пожежа недіючої господарської будівлі. Вогнем знищено будівлю на площі 25 м.кв. На пожежі врятовано господарську будівлю Причина виникнення пожежі  встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Львові показали фото Лесі Українки, подароване Ользі Кобилянській

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...