У Франківську неповнолітню затримали за крадіжку з магазину

В одному із магазинів Івано-Франківська затримали дівчину, яка намагалася винести із торгового закладу товар, не оплативши його вартість на касі. Про це інформує управління поліції охорони в області. Як з’ясували...

В одному із магазинів Івано-Франківська затримали дівчину, яка намагалася винести із торгового закладу товар, не оплативши його вартість на касі.

Про це інформує управління поліції охорони в області.

Як з’ясували поліцейські охорони, дівчина, зайшовши до приміщення магазину, деякий час вивчала асортимент товару, а згодом, коли поруч не було нікого, набрала косметики та попрямувала до виходу. Там її затримали працівники поліції охорони Івано-Франківської області, які приїхали на виклик.

В ході розслідування, по камерах відеонагляду стало відомо, що ця ж особа причетна до крадіжки 07.02.2021 року на суму близько 300 гривень, – прокоментував капрал поліції охорони Роман Кочержук.

На місце події було викликано працівника сектору ювенальної превенції Івано- Франківського відділу ГУНП, адже дівчина виявилась неповнолітньою.  Зараз встановлюються обставини цієї події.

Головне фото ілюстративне

Читайте також: Синоптики розповіли, якою буде погода у березні

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...