“Прикарпаття” обіграло молодіжний склад ФК “Львів”. ФОТО

Першого березня підопічні Руслана Мостового провели черговий спаринг. Суперником іванофранківців став молодіжний склад ПФК “Львів”. Останні поступилися з рахунком 3-1. Як повідомляють на сайті франківського футбольного клубу,...

Першого березня підопічні Руслана Мостового провели черговий спаринг. Суперником іванофранківців став молодіжний склад ПФК “Львів”. Останні поступилися з рахунком 3-1.

Як повідомляють на сайті франківського футбольного клубу, до перерви господарі втілили свою ігрову перевагу у два забиті м’ячі: на 23 хвилині після навісу з кутового Воробчак вдало зіграв на добиванні, а за кілька хвилин новобранець Андрейчук прорвався лівим флангом і потужно пробив у дальній верхній кут – 2:0.

За кілька хвилин Пархуць “сфолив” у власному штрафному, і Вичижанін чітко реалізував 11-метровий. Однак вже невдовзі Кохман класним ударом з 16-и метрів втретє відзначився у воротах дублерів львів’ян. Другий тайм також пройшов за переваги першолігової команди, але збільшити рахунок прикарпатцям більше не судилося.

“Прикарпаття” продовжує підготовку до весняної частини сезону у рідному місті, а вже третього березня вирушить до Чернівців, де проведе контрольну гру з друголіговою “Буковиною”.

Читайте також: В Івано-Франківську трапилася ДТП. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...