У Франківську створять електронну реєстрацію на харчування у навчальних закладах

Майже половину дітей Івано-Франківської громади, які цьогоріч ітимуть у перший клас, зареєстрували у перший день старту системи електронної реєстрації. Про це під час онлайн-звернення...

Майже половину дітей Івано-Франківської громади, які цьогоріч ітимуть у перший клас, зареєстрували у перший день старту системи електронної реєстрації. Про це під час онлайн-звернення повідомила заступниця міського голови Вікторія Дротянко, пише Суспільне Карпати.

“Станом на сьогодні, близько 1 800 маленьких першачків зареєстровані через систему електронної реєстрації. Всього у перші класи має піти близько 3 765 дітей. Наразі вчора програма опрацьовувала 80-100 заявок батьків за годину. Адміністратори справилися, система електронної реєстрації “не висла”, відпрацювала належно.

До слова, Івано-Франківськ – шосте місто в Україні, яке запровадило електронну реєстрацію. Першими були Чортків, Коломия, Маріуполь, Дрогобич та Ківерці.

“Хочу наголосити, що в кожній школі, не зважаючи на карантин, працює адміністратор, який прийме документи після реєстрації, а їх треба занести протягом десяти днів після того, як ви зареєстрували дитину”, – зазначила Дротянко.

Чиновниця додала, що у планах – започаткувати в громаді електронну реєстрацію харчування як у школах, так і в садочках. Наразі ця система зараз опробовується в Маріуполі.

Читайте також: У Галицькому НПП прокинулися ведмеді. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...