“Прикарпаття” здобуло перемогу в матчі з “Буковиною”. ФОТО

У середу, 3 березня, суперником івано-франківців у черговому спарингу став представник Другої ліги – чернівецька “Буковина”. Контрольна гра відбулася на штучному полі стадіону “Олімпія”....

У середу, 3 березня, суперником івано-франківців у черговому спарингу став представник Другої ліги – чернівецька “Буковина”.

Контрольна гра відбулася на штучному полі стадіону “Олімпія”. В дебюті матчу команди обмінялися забитими м’ячами: на гол Кохмана господарі відповіли за лічені хвилини, однак наприкінці першого тайму Дитко знову вивів “Прикарпаття” вперед – 1:2, інформує пресслужба МФК “Прикарпаття”.

На 71-й хвилині івано-франківці збільшили перевагу у рахунку: це Роман Дитко оформив дубль. Втім, останнє слово у цьому поєдинку було за буковинцями, які зуміли скоротити відставання до мінімуму – 2:3. 

Контрольний матч. 
“Буковина” (Чернівці) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 2:3 (1:2)
Голи: ??? (8), (85) – Кохман (4), Дитко (42, 71)

Підопічні Руслана Мостового продовжать підготовку до весняної частини сезону в Івано-Франківську. Нагадаємо, що перший офіційний матч 2021-го року “Прикарпаття” зіграє 12 березня у Горішніх Плавнях. Це буде перенесена гра 1-го туру Першої ліги з “Гірником-Спорт”.

Читайте також: Поліцейські відшукали прикарпатця, який підпалив автомобіль. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...