Автівка, житловий будинок і стовбур дерева: наслідки пожеж на Прикарпатті

Минулої доби на Івано-Франківщині ліквідували 3 пожежі. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. Так...

Минулої доби на Івано-Франківщині ліквідували 3 пожежі.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 9 березня о 15:48 в місті Івано-Франківськ на вулиці Стуса виникла пожежа легкового автомобіля «ВАЗ 2105». Вогнем пошкоджено кузов автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10 березня о 01:31 в селі  Хом’яківка Гвіздецької ТГ Коломийського району виникла пожежа житлового будинку. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вогнем було  врятовано житловий будинок та господарську споруду. Вогнем пошкоджено крівлю, перекриття та стіни житлового будинку, речі домашнього вжитку на загальній площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

10 березня о 04:47 в місті Городенка на вулиці Крушельницького виникла пожежа стовбура дерева. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Погінській обителі на Прикарпатті відзначили двадцятиріччя об’явлення чудотворної ікони Богородиці

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...