На Франківщині горів житловий будинок. ФОТО

Сьогодні, 10 березня о 01:31, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в селі Хом’яківка Гвіздецької селищної ради Коломийського району горить одноповерховий житловий будинок....

Сьогодні, 10 березня о 01:31, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в селі Хом’яківка Гвіздецької селищної ради Коломийського району горить одноповерховий житловий будинок.

За викликом одразу було направлено чергове відділення 15-ої державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Івано-Франківській області, місцеву пожежну охорону смт. Заболотів та місцеву пожежну охорону с.Гвіздець, інформує Снятинський РВ УДСНС.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла на горищі житлового будинку, розташованого на території приватного домоволодіння.

Вогнем пошкоджені стіни та перекриття житлового будинку, крівля і речі домашнього вжитку. Загальна площа пожежі склала 50 метрів. кв.

Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає.

Пожежу локалізовано о 02:19 та ліквідовано о 02:51.

До гасіння пожежі залучено 7 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Читайте також: Автівка, житловий будинок і стовбур дерева: наслідки пожеж на Прикарпатті

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...