Торговий центр, господарська будівля та літня кухня: наслідки пожеж на Франківщині

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Так 10 березня о 20:57 в селі Сваричів...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так 10 березня о 20:57 в селі Сваричів Калуського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю, перекриття та стіни будівлі, речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальих підрозділів було врятовано житлову будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:34 в селі Уторопи Косівського району виникла пожежа в приміщенні літньої кухні. Вогнем знищено ліжко та матрац, пошкоджено речі домашнього вжитку, однак вогнеборцям вдалося швидко приборкати полум’я та врятувати літню кухню від знищення. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11 березня о 00:13 в селищі міського типу Рожнятів Калуського району виникла пожежа на другому поверсі торгового центру. Вогнем пошкоджено приміщення магазину, речі продажу, лотки, прилавки. На пожежі надзвичайниками було врятовано магазин. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Курс долара та євро: скільки коштує валюта сьогодні

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...