Прикарпатські рятувальники двічі за добу ліквідовували загорання електрощитових установок у будинках

Надзвичайники двічі за добу ліквідовували загоряння електрощитових установок у жилих будинках. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Так 11...

Надзвичайники двічі за добу ліквідовували загоряння електрощитових установок у жилих будинках.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так 11 березня о 16:12 в місті Івано-Франківськ на вулиці Коновальця виникла пожежа електрощитової на сходовій клітці дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено електрощитову. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:25 в місті Івано-Франківськ на вулиці Івана Павла ІІ виникла поожежа квартири та електрощитової на сходовій клітці дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку в квартирі та електрощитову на загальній площі 12 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

“Шановні громадяни, якщо ви помітили займання електроустановки – викликайте рятувальників та не намагайтеся гасити полум’я самостійно, особливо застосовуючи для цього воду. Пам’ятайте, що знання та дотримання правил пожежної безпеки може вберегти ваше здоров’я та навіть життя”, – резюмують надзвичайники.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: В Україні різко погіршиться погода

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...