У Косові капітально відремонтували відділення невідкладної медичної допомоги. ФОТО/ВІДЕО

В області продовжується реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у сфері охорони здоров’я. Завдяки цьому у Косові капітально відремонтували відділення невідкладної (екстреної)...

В області продовжується реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у сфері охорони здоров’я. Завдяки цьому у Косові капітально відремонтували відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги під приймальне відділення та приміщення для комп\’ютерного томографа.

Реалізація проєкту «Велике будівництво знаходиться під постійною увагою голови обласної державної адміністрації держадміністрації Андрія Бойчука. Програма, з-поміж іншого, передбачає масштабну розбудову медичної інфраструктури Прикарпаття, інформують у пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Важливо зазначити, що будівельна готовність становить 100%. Його кошторисна вартість – 4,3 млн. гривень. У 2020 році вдалося виконати демонтажні роботи, внутрішні опоряджувальні роботи, замінити вікна, двері і встановити в’їзні ворота, пандуси, утеплити фасад. Також здійснено монтаж систем вентиляції, холодопостачання, електричних мереж та оповіщення про пожежу, Утеплений цоколь, замінена система водопостачання, каналізації, відремонтована система опалення, влаштований бокс для санітарного автотранспорту та облаштовані під’їзди.

«Завдяки проєкту «Велике будівництво» на Прикарпатті вдасться покращити медичне обслуговування населення. Це надзвичайно актуально у сьогоднішній непростій ситуації, пов’язаній із захворюваністю на коронавірус. Ми продовжуємо реконструкцію приймальних відділень лікарень», – зазначив Андрій Бойчук.

Читайте також: В Калуші на ринку вилили понад 7 літрів сурогату

Категорії
Життя
Новини
Loading...