В Івано-Франківську протестували підприємці. ФОТО

Близько сотні приватних підприємців Прикарпаття вийшли на мітинг під стіни облдержадміністрації. Вони вимагають закрити всі заклади та відпочинкові комплекси в області або дати можливість...

Близько сотні приватних підприємців Прикарпаття вийшли на мітинг під стіни облдержадміністрації. Вони вимагають закрити всі заклади та відпочинкові комплекси в області або дати можливість працювати всім.

Один з підприємців, який вийшов на мітинг, Володимир Пак. Чоловік працює в Коломиї. Сьогодні приїхав у Івано-Франківськ з вимогою до голови обласної державної адміністрації – дати можливість працювати, інформує Суспільне Карпати.

“На даний час відвідуваність непродовольчих магазинів мінімальна. Якщо є два покупці одночасно – це вже за щастя вважається для підприємців. Вони готові додатково обмежувати вхід у свій магазин. Навіть для одного покупця. Щоб хоч якось “триматися на плаву” і годувати свою сім’ю, платити податки і комунальні платежі”, – каже Володимир Пак.

Власниця магазину в Івано-Франківську Світлана Тимків розповідає, що через карантинні обмеження не має змоги платити податки: “Якщо в нас дійсно така ситуація складна, я розумію, багато хворих – це треба всіх закрити. Всіх під одну лінію зробити, а ні, одні можуть працювати. На даний час в супермаркетах черги стоять, дай Боже. Які норми збережені? Ніякі”.

Голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук вислухав звернення учасників акції протесту та сказав, що сьогодні це питання розгляне комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

“На комісії ТЕБ та НС, яку ми скличемо сьогодні, внесемо ці питання на обговорення. І комісією будемо звертатися до відповідних органів стосовно врегулювання цих речей. В цьому часі, з тією інформації, яку бачу, я буду звертатися з проханням посилити, а не послабити карантин ще на тиждень. І тиждень хай ми ще переживемо з обмеженнями для всіх”, – зазначив Бойчук.

Читайте також: В Івано-Франківську розпочали будівництво нової тролейбусної лінії. ФОТО

Категорії
Місто
Новини
Loading...