Франківські патрульні знайшли у водія наркотики

Учора, 12 березня, на вулиці Надрічній інспектори зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів охоронці порядку встановили, що 36-річний...

Учора, 12 березня, на вулиці Надрічній інспектори зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення правил дорожнього руху.

Під час перевірки документів охоронці порядку встановили, що 36-річний водій позбавлений рішенням суду права керування транспортними засобами. Окрім того, водій перебував з явними ознаками наркотичного сп’яніння, інформують у пресслужбі патрульної поліції Івано-Франківської області.

Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, та чоловік відмовився.

Правоохоронці, згідно зі ст. 34 закону України «Про Національну поліцію», здійснили поверхневу перевірку особи. У громадянина патрульні виявили згорток з речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

Інспектори склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч.3 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) та ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою позбавленою такого права) КУпАП.На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: В Івано-Франківську п’яний водій в’їхав у бордюр та пошкодив дорожній знак. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...