Головний санітарний лікар Прикарпаття вакцинувався від COVID-19

Головний санітарний лікар Івано-Франківської області Руслан Савчук вакцинувався від COVID-19. Про це він написав у соціальній мережі Facebook, повідомляє Суспільне Карпати. “Подобається це комусь чи ні але,...

Головний санітарний лікар Івано-Франківської області Руслан Савчук вакцинувався від COVID-19. Про це він написав у соціальній мережі Facebook, повідомляє Суспільне Карпати.

“Подобається це комусь чи ні але, як лікар, переконаний, що будь-яка вакцинація (особливо зараз в розпал пандемії) — це ефективний спосіб захистити себе. Особистим прикладом демонструю, що вакцинуватися безпечно та життєво необхідно!!!”, — йдеться у дописі.

Нагадаємо, “Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради” cформує списки людей, які хочуть вакцинуватися від COVID-19 залишковими дозами AstraZeneca (CoviShield). Варто зазначити, що першочергово рекомендують вакцинувати пріоритетні групи ризику — всіх медичних працівників, а також людей віком від 80 років, соціальних працівників та інших працівників соціальної сфери.

Читайте також: Прикарпатські рятувальники попереджають про сніголавинну небезпеку

Категорії
Життя
Новини
Loading...